HomeNieuwsNieuwe investering Opensea, waarde van ruim 13 miljard USD

Nieuwe investering Opensea, waarde van ruim 13 miljard USD

Het in 2017 opgerichte Opensea heeft door een nieuwe ronde investeringen een waardebepaling gekregen die uitkomt op ruim $ 13 miljard USD. Het bedrijf liet eerder deze week weten dat het $300 miljoen heeft opgehaald in een Series C-financieringsronde. Daardoor is de totale waarde van het bedrijf nu gestegen tot $13,3 miljard. De financieringsronde die tot deze waardebepaling heeft geleid, werd (be)geleid door de bedrijven Coatue en Paradigm.

Opensea populairste NFT marketplace

Opensea bereidt haar positie als marktleider binnen de NFT marketplaces alleen maar verder uit. 2 NFT collecties die momenteel gelden als de meest waardevolle NFT collecties: de Bored Ape Yacht Club en CryptoPunks, worden beide verhandeld via Opensea.

In december 2021 werd er via het platform voor zo’n $ 3 miljard USD aan NFT’s via de blockchain van Ethereum verhandeld. Ook Polygon doet het goed, al liggen die bedragen wel een stuk lager.

Stay in the Loop

Ontvang de wekelijkse e-mail van NFT Insiders die het lezen over NFT echt leuk maakt. Schrijf je in om op de hoogte te blijven!

Nieuwste artikelen

You might also like...