HomeGuidesFashion NFT's, misschien wel the next big thing

Fashion NFT’s, misschien wel the next big thing

Nike maakte eerder deze week bekend dat het RTFKT heeft over genomen. Zodra bedrijven ter grootte van Nike stappen zetten binnen de Metaverse, weet je vaak wel dat het raak is. Er wordt gesproken over een overname bedrag van ruim 200.000.000 USD, 200 miljoen!

De CEO van Nike John Donahoe was in ieder geval heel erg te spreken over de overname. Hij zei er het volgende over: “This acquisition is another step that accelerates Nike’s digital transformation and allows us to serve athletes and creators at the intersection of sport, creativity, gaming and culture“. Het volledige artikel over de aankoop van de virtuele sneaker maker door Nike is te vinden op de website van CNN.

Fashion NFT’s lijken veel potentie te hebben

Steeds meer influencers hebben het over Fashion NFT’s en de potentie daarvan. Hierboven lazen we al over het voorbeeld van Nike en ook bedrijven als Balenciaga hebben plannen om in de wereld van NFT’s betrokken te raken. Zie onderstaande video voor een aantal leuke inzichten van Giancarlo.

Stay in the Loop

Ontvang de wekelijkse e-mail van NFT Insiders die het lezen over NFT echt leuk maakt. Schrijf je in om op de hoogte te blijven!

Nieuwste artikelen

You might also like...