HomeGuidesESTN: het Esports platform van de toekomst mét long-term benefits

ESTN: het Esports platform van de toekomst mét long-term benefits

02 februari 2022 – een prachtige datum (02-02-22) die voor ESTN een prachtige dag werd. Zij presenteerde via Twitch hun team, evenals de plannen voor de komende maanden, jaren en zelfs decennia. ESTN heeft de potentie om hét Esports platform van de toekomst te worden, waar er voor de gebruikers op de lange termijn utilities behaald kunnen worden. En dat Esports toekomst heeft, dat is iets waar wij heel erg van overtuigd zijn.

Benieuwd naar ESTN? Je kunt nu nog als een van de eerste onderdeel worden van het eerste NFT Esports platform ter wereld. Registreer je gratis (via ESTN.io) en krijg als een van de eerste de mogelijkheid om je eigen zitplaats n de eerste NFT Gaming Arena aan te scheffen! Direct benieuwd naar hoe dit in z’n werk gaat? Check dan het kopje hierondre: early adopter; nu al verdienen met referrals!

image 9
https://estn.io/

Wat is ESTN?

ESTN is een multiplayer online gaming (Esports) platform wat zich gaat richten op de lange termijn. Het doel is om daadwerkelijk een platform neer te zetten wat decennialang mee zal gaan.

image 10
Screenshot van ESTN presentatie 02-02-’22 (via Twitch)

ESTN is niet een platform waar je als NFT-handelaar snel geld kunt verdienen. Het richt zich absoluut niet op het flippen van NFT’s. De plannen zoals de creators die vandaag toelichtten richten zich echt op de lange termijn. Mocht jij benieuwd zijn naar wat cijfers over de Esports industrie (Engelstalig), check dan het artikel op esport-news.co.uk: Esports 5 years on: Where is the industry headed in the future?.

image 11
Screenshot van ESTN presentatie 02-02-’22 (via Twitch)

Een eSports platform wat je echt alles biedt

ESTN is veel meer dan alleen maar het bieden van een omgeving voor Esporters. Uiteraard kunnen er tal van games gespeeld worden maar daar blijft het niet bij. Integendeel.

Organiseer jij je eigen toernooi?

Op het platform gaat het mogelijk worden om je eigen toernooi te hosten. Jij kunt de inrichting bepalen om zo de ideale game neer te zetten. Verderop lees je bovendien over hoe je hier zelfs aan kunt verdienen.

ESTN: matchmaking voor sporters

Er werd op Twitch al gegrapt over het nieuwe Tinder voor gamers. De insteek van het platform is alles behalve het initiëren van liefdesrelaties – al is die mogelijkheid er natuurlijk altijd. Liever brengen ze de relevante personen met elkaar in contact en dit is dan ook een van de velden waar ESTN echt een verschil kan maken.

Ben jij een ervaren gamer? Je hebt vast meermaals meegemaakt dat jij een team wilt opbouwen maar de juiste spelers niet kunt vinden. Op dit platform zijn daar allemaal oplossingen voor bedacht, waardoor jij nu echt aan jouw ultieme team kunt bouwen en de strijd met andere teams aan kunt gaan. Vaak zijn hier flinke prijzen te winnen (lees snel verder).

In het poker is het niet ongebruikelijk dat je bij een buy-in van USD 10.000,- sponsoren hebt die een deel van de inleg van de speler vergoeden en vervolgens ook meedelen in de potentiële winst. Ook dit is een van de features die het Esports platform van ESTN te bieden heeft. Het matchmaken tussen Esporters en investeerders is beter mogelijk dan ooit tevoren.

Toeschouwers krijgen een actieve rol

Stel je voor: als online gamer jouw favoriete spel spelen terwijl er tot wel 90.000 (!!) toeschouwers meekijken, hoe sick is dat? En daar blijft het niet bij, want die toeschouwers kunnen ook actief een rol spelen in het spel. Op verschillende manieren is het mogelijk om deel te nemen – zie jij het al voor je hoe jij een obstakel in het spel kan gooien, wat precies uitkomt voor de voeten van een van de tegenstanders.

De toeschouwers kunnen een rol spelen, waar ze ook de keuze hebben om vooral toe te kijken. Het ESTN platform gaat namelijk verschillende streamings-opties bieden, zodat het voor een hele grote groep enthousiastelingen mogelijk zal zijn om mee te genieten van al het spektakel. ESTN-TV, hoe vet is dat?!

Toeschouwers zullen tevens meedoen aan raffles en kunnen op verschillende manieren prijzen en geldbedragen winnen. Stay tuned!

ESTN: ”veelbelovende partnerships op komst”

Momenteel willen ze hier nog niet teveel over loslaten maar het platform is in gesprek met tal van grote spelers binnen de online gamewereld evenals Esporters. Hier zal later nog veel meer over volgen.

De ESTN-coin

Het ESTN platform gaat ook een eigen coin krijgen: de ESTN-coin. Momenteel is deze nog niet gelanceerd, iets wat er uiteraard wel aan zit te komen. Al jouw winsten zul je ook uitbetaald krijgen in deze virtuele currency. O.a. via het Pancakeswap platform kun jij hiermee je ESTN-coins verzilveren voor andere crypto of echt geld. De ESTN-coin zal draaien op de Binance smartchain.

ESTN zelf zal draaien op Polygon, wat goed nieuws is voor de meeste NFT-liefhebbers. Zie hieronder een video waarin ESTN zichzelf voorstelt en meer vertelt over het Esports platform wat op korte termijn uitkomt.

Hoe kun je spelen op ESTN?

ESTN is op dit moment (begin feb. 2022) nog niet live, dit gaat echter snel komen. Het kan jou (of je nu gaat gamen of als investeerder aan de virtuele zijlijn blijft staan) echter veel opleveren om snel in te stappen. De creators hebben verschillende keren aangegeven vroege instappers te belonen.

Je kunt een kijkje nemen of je aanmelden via ESTN.io waar je je (nu nog) kunt inschrijven (pre-registration) voor een kluis (een NFT Safety-Vault). In deze kluis komen al jouw NFT’s (indien van toepassing) en kunnen er ook surprises worden gedropt, een kans die groter lijkt bij de early adoptors.

Hoe kun je verdienen op ESTN?

Via ESTN kunnen zowel de Esporters geld verdienen als NFT-houders. Zoals we hierboven al lazen is ESTN echt gebouwd rondom het principe van matchmaking waarbij Esporters en sponsoren met elkaar in contact kunnen. Ook sponsoren kunnen er op deze manier dus wat aan overhouden.

Alle opbrengsten van het platform zullen worden onderverdeeld over 4 verschillende groepen. Hieronder een overzicht wat een ieder kan verdienen, waar het totaal uitkomt op 80% aangezien er 20% naar het platform zelf gaat. Echter kijken we eerst naar de opties om op voorhand nu al te verdienen, want er is een structuur opgebouwd waar jij met een beetje handigheid veel aan kunt verdienen.

Verdien als early adopter dubbelop!

Jij kunt je nu gratis registereren voor een Vault Box (een safe). Schrijf je in en ontdek de opties om zelf geld te verdienen aan anderen die je aandraagt. Op zowel jouw eerste graads leads (First Tier) verdien je (een referral bonus van 10%!) geld als op alle leads die zij weer aanbrengen (5%!). Op deze manier kun jij dus eindeloos blijven verdienen aan het aanbrengen van anderen.

En omdat deze bonussen gekoppeld kunnen worden aan een NFT (de Seat in het virtuele stadion) zal de utility van jouw NFT ongekend hoog (kunnen worden) zijn, waardoor de waarde flink hoog kan worden.

Geld verdienen als Esporter (50%)

In de komende weken zal dit nog duidelijker worden maar ESTN belooft nu al prijzenpotten van bedragen tussen de USD 20.000,- en USD 1.000.000,-. Één miljoen US Dollar, je leest het goed! Dat er dus voor sporters veel geld te verdienen is, dat is duidelijk.

Geld verdienen als NFT-houder (25%)

Heb jij een NFT-seat in het virtuele stadion? Over alle seat-holders zal 25% van alle inkomsten verdeeld worden. Zo kun jij dus een passief inkomen genereren uit een eenmalige aankoop. Dit geeft jouw NFT ook gigantisch veel utilities, aangezien jij er levenslang aan kunt verdienen. Indien je jouw NFT zou willen verkopen (dat is natuurlijk mogelijk) zal deze een flinke waarde vertegenwoordigen (zo is de verwachting) gezien de utilities.

Copy of Copy of get.estn .io Instagram Post 300 x 250 px 728 x 90
Check direct ESTN – get invovled!

Er komen tevens opties om te verdienen aan Staking. Hierover zal spoedig meer bekend worden.

Geld verdienen als game operator (5%)

Heb jij een een passie voor het online gamen, maar hoef jij niet per se in zelf achter de knoppen te zitten, is er ook een mogelijkheid om een spel te operaten. Dit is uiteraard niet voor iedereen geschikt, maar indien jij hiervoor in aanmerking komt, zul je meedingen naar de totale opbrengsten van 5% van het totale inkomen.

Geld verdienen als sponsor

ESTN is voor jou dé ideale plek om talentvolle Esporters te ontmoeten en met hen afspraken te maken over sponsor-deals. Op die manier kun jij investeren in iemand, waar jullie dan onderling een winstverdeling overeen kunnen komen.

Hoeveel kun je verdienen aan ESTN?

In de komende weken zal dit nog duidelijker worden maar ESTN belooft nu al prijzenpotten van bedragen tussen de USD 20.000,- en USD 1.000.000,-. Één miljoen US Dollar, je leest het goed! Dat er dus voor sporters veel geld te verdienen is, dat is duidelijk.

De Esports markt is gigantisch en ESTN heeft zeker de ambitie om hier een van de grote spelers in te worden. Ook voor de andere deelnemers binnen het platform zijn er flinke bedragen weggelegd. Omdat dit percentages zijn, zal de toekomst moeten uitwijzen tot hoever deze percentages op kunnen lopen. Precieze cijfers zijn lastig om te achterhalen, maar dat er nog veel rek zit in deze markt, daar is iedereen het wel over uit.

Hoe doe je transacties binnen ESTN?

Het aankopen van NFT’s binnen ESTN loopt via Coinpayments. Indien jij bijv. via Bitvavo ETH hebt gekocht (dit kan gemakkelijk via iDeal of SOFORT), kun je dit overboeken naar Coinpayments om het vervolgens over te maken naar ESTN. Ook al is dit nieuw voor je, dit proces loopt erg gemakkelijk.

Stay in the Loop

Ontvang de wekelijkse e-mail van NFT Insiders die het lezen over NFT echt leuk maakt. Schrijf je in om op de hoogte te blijven!

Nieuwste artikelen

You might also like...