HomeNieuwsAuthic: hét platform voor authentieke kunst in de Benelux

Authic: hét platform voor authentieke kunst in de Benelux

De opmars van NFT’s zorgt ervoor dat er steeds meer platformen komen die zich specifiek richten op het aanbieden van een bepaalde dienst of een bepaalde niche aanschrijven. Dit is bij Authic niet anders, waar zij zich richten op digitale kunstenaars, fotografen en muzikanten binnen de Benelux die hun werk als NFT willen aanbieden.

Ben jij een kunstenaar en zou jij meer willen weten over de opties om jouw werk als NFT aan te bieden? Neem dan direct contact op met Authic (selecteer NFT-Insider.nl onder ‘Ik ken Authic van’ voor eeuwige roem!) of check de voordelen van Authic.

Wat is Authic precies?

Authic Labs (Authic in de volksmond) is in 2021 opgericht door een groep jonge NFT-enthousiastelingen; Wouter Kloosterman, Lemar Bachtiar en Tat Luat Nguyen. Over zichzelf noemt het platform: ”Authic streeft naar een community waar de beste kunstenaars de mogelijkheid krijgen om hun kunstwerken aan te bieden. Voor supporters bieden wij een platform wat eenvoudig is in gebruik, met als doel dat elk persoon in staat is om een NFT te verzamelen van zijn of haar favoriete kunstenaar”.

Dit komt er dus in feite op neer dat jij als kunstenaar makkelijker dan ooit jouw kunst als NFT kunt aanbieden en hier misschien wel een leuke boterham aan over kunt houden. Ook publiceerden wij over wat een NFT is en meer over Digitale kunst, wat voor jou wellicht handig kan zijn als opfrisser.

Voor wie is Authic te gebruiken?

Wij van NFT-Insider.nl geloven heel erg in een niche-approach en ook bij Authic zien ze hier de meerwaarde van in. Zij richten zich dan ook op de gebruiker uit de Benelux, waar de content momenteel in het Nederlands is. Zowel de creator (kunstenaar) als de potentiële koper/community zou momenteel vooral Nederlandstalig zijn.

Wij vinden het erg mooi om te zien dat ze voor deze aanpak hebben gekozen want wij geloven dat dit het community gevoel heel erg ten goede komt.

Wat heb jij aan het gebruik van Authic?

Het platform Authic belooft jou het volgende: ”Word lid van onze community om digitale kunstwerken te presenteren en te verkopen aan NFT-liefhebbers in de Benelux. Onderteken je werk digitaal door middel van een smart contract”.

Jij kunt jouw eigen kunst dus te koop aanbieden als NFT via Authic.

Voordelen van Authic

  • Vergroot jouw fanbase: Authic is voor jou een manier om jouw huidige fans te bereiken en tevens heb jij toegang tot een nieuwe groep volgers. Bouw jouw community verder uit via Authic.
  • Verdien geld via het platform: jij kunt jouw kunst omzetten in een NFT en dit verkopen via Authic. Voor jou kan dit dus een mooie kans zijn om jouw kunst op een andere/nieuwe manier aan de man te brengen en hier een inkomen uit te genereren.

Benieuwd of dit ook iets voor jou is? Neem dan direct contact op met Authic (selecteer NFT-Insider.nl onder ‘Ik ken Authic van’ voor eeuwige roem!). Wij wensen jou heel veel succes!

Stay in the Loop

Ontvang de wekelijkse e-mail van NFT Insiders die het lezen over NFT echt leuk maakt. Schrijf je in om op de hoogte te blijven!

Nieuwste artikelen

You might also like...