HomeGuides5 spots voor nieuwe NFT projecten

5 spots voor nieuwe NFT projecten

NFT projecten vliegen je tegenwoordig om de oren en dus is het extra belangrijk om te weten waar jij jouw volgende nieuwe NFT projecten kunt vinden. Graag helpen wij jou op weg met een overzicht van 5 verschillende bronnen waar jij informatie kunt inwinnen over de nieuwste NFT’s, upcoming projecten en de websites waar jij die specifieke NFT’s kunt minten.

Ben jij nog nieuw in de wereld van NFT’s kopen? Wellicht is het voor jou handig om het artikel te lezen waar we van A tot Z beschrijven hoe het kopen van jouw eerste NFT in z’n werk gaat.

Er zijn verschillende manieren om te achterhalen welke NFT projecten uit gaan komen en waar je nieuwe NFT’s kunt minten of in kunt stappen in projecten. De meest gebruikelijke manier zijn Discords, Instagram kanalen, WhatsApp- en Telegram groepen en websites. Er zijn echter veel mogelijkheden!

Waar vind je nieuwe NFT projecten – vanaf het begin?

Ben jij nog helemaal nieuw of heb je een specifieke voorkeur tussen bijvoorbeeld de Blockchains van Ethereum of Solona, dan kun je eens een kijkje nemen op Rarity.tools. Deze tool kun je gebruiken om de zeldzaamheid van bepaalde NFT’s te achterhalen, evenals tal van andere eigenschappen.

Er komen tegenwoordig zoveel nieuwe NFT projecten uit dat het voor jou essentieel is om te bepalen op welke projecten je in wilt stappen. En daar is dit artikel voor bedoelt, om jou een eindje op weg te helpen in je eigen onderzoek naar het vinden van het NFT project waar jij in zou willen investeren.

Het achterhalen van jouw volgende NFT project kan op verschillende manieren. Hieronder geven we 5 voorbeelden.

1. NFT projecten vinden gebasseerd op Rarity

Ben jij nog helemaal nieuw of heb je een specifieke voorkeur tussen bijvoorbeeld de Blockchains van Ethereum of Solona, dan kun je eens een kijkje nemen op Rarity.tools. Deze tool kun je gebruiken om de zeldzaamheid van bepaalde NFT’s te achterhalen, evenals tal van andere eigenschappen.

Nieuwe NFT projecten via Rarity.tools

Via bovenstaande link kun jij ook nieuwe projecten achterhalen. Indien je op de button Upcoming klikt, achterhaal jij alle projecten die eraan komen. Zoals je hieronder kunt zien, zijn er tal van projecten die elke dag nieuw zijn.

image 1
Screenshot van Rarity.tools/upcoming

Naast de informatie over de NFT serie, de prijs en het tijdstip waarop de eventuele mint uitkomt, kun je tevens (bij de meeste projecten) de Discord groep, website en het Twitter account (of andere social media) vinden. Wel zo handig en essentieel voor bij jouw research.

2. Vind nieuwe NFT projecten op Solana

Heb jij ervoor gekozen om te gaan handelen in NFT’s op de Blockchain van Solana? Dat snappen wij heel goed aangezien Solana het grote voordeel biedt dat het minten en het handelen in NFT’s een stuk goedkoper is dan bij bijv. Ethereum.

De marketplace die jij wilt gebruiken is Magiceden. Zij hebben een pagina die Launchpad heet waar jij de nieuwste NFT projecten op Solana kunt achterhalen. Er zijn echter meerdere wegen die naar Rome leiden.

Hoe kom je achter upcoming Solana projecten?

Een van de betere manieren om achter de nieuwste en upcoming Solana projecten te komen is Howrare.is. Zodra je op hun website zit, kijk je bij ‘Upcoming Drops’ om vervolgens een idee te krijgen van welke projecten eraan komen. Hier vind je meer informatie over het moment dat de mint live gaat, zie je het aantal NFT’s binnen een collectie, wordt de mint-prijs genoemd en vind je er extra informatie over de serie.

Let op: Howrare.is heeft de gepubliceerde projecten niet zelf geverifieerd en het is alsnog ten zeerste aan te raden om je eigen research te doen.

image
Screenshot van Howrare.is

Solana Pro Tip

Wil jij trouwens achterhalen hoe zeldzaam een bepaalde NFT op het Solana netwerk is? Kijk dan eens op Moonrank.

3. NFT Projecten via Social Media

Er zijn tal van Instagram kanalen, Facebook groepen en andere type Social Media waar jij achter te publiceren NFT projecten kunt komen om hier vervolgens NFT’s te kunnen kopen of minten. Heb jij bijvoorbeeld al eens op de Twitter Feed van NFT-Insider gekeken?

Tevens kun je een kijkje nemen op het Instagram profiel van Crypto Hollandia, wat vol tips staat over NFT’s en Crypto.

4. Vind NFT projecten via Discord

Discords zijn grote, gestructureerde app-groepen die voor veel NFT projecten worden gebruikt. Het is uiteindelijk aan jou om te kijken welke Discord groepen jij gebruikt ter inspiratie. Vele Discord groepen brengen flink wat berichtenverkeer met zich mee waardoor het vanuit jou een flinke inspanning vereist om alles te blijven volgen. Echter is het wel een geweldige manier om achter exclusieve opkomende NFT projecten te komen waar jij jouw volgende NFT project kunt kiezen en hier actie op kunt ondernemen.

Internationale Discord Community

Een van de Discords waar jij inspiratie en kennis op kunt doen die kunnen leiden naar het minten van jouw volgende NFT is de High Smugglers Club

Nederlandstalige Discord Community

Vind jij het fijn om andere Nederlandstalige NFT fanatiekelingen te ontmoeten? Kijk dan eens in de Discord van NFT Academy want naast het vinden van nieuwe NFT projecten (tevens om te minten) kun je hier ook gewoon heel veel praktijk informatie opdoen. Uiteraard kun jij ook de artikelen in onze NFT Academy doorlopen.

5. Vind nieuwe NFT projecten via Internet

Ook kun jij gewoon op een website kijken want NFT Catcher heeft ook veel informatie voor je, inclusief upcoming NFT Drops. Benieuwd? Kijk dan snel eens op NFT Catcher.

Stay in the Loop

Ontvang de wekelijkse e-mail van NFT Insiders die het lezen over NFT echt leuk maakt. Schrijf je in om op de hoogte te blijven!

Nieuwste artikelen

You might also like...